onsdag 28 oktober 2009

Blod och knark

Puh, nu är jag äntligen hemma igen. Med min egen dator, eeehhhhhhhhhhehe. Det var trevligt i Göteborg, men jag har mest varit sugen på att vara hemma och chilla sista tiden så jag har längtat hem en del. Vi åkte tåg hem, och det tar ju ett tag. Vi tog X2000 Göteborg-Stockholm, och där klev vi på nattåget. Och vilken dramatik som mötte oss! Just när vi lyft in väskorna i kupén springer en konduktörska förbi och vrålar "KLIV AV DET HÄR TÅGET, NU!!!!!1111" I andra änden av vagnen står två snubbar och slåss som pitbulls, och ingen vågar ingripa. Konduktörerna har tydligen strikta regler på att de inte får ingripa i slagsmål, så hon kallade såklart på polis.

Under tiden klev det på två små barn och deras päron bakom oss, och mamma knuffade snabbt in dem i vår kupé så att ungarna inte skulle se att de slogs. Tydligen var slagsmålet precis i deras kupé, så de fick sitta kvar hos oss ända tills allt var över, vilket tog en stund. Men polisen och väktarna var där jäkligt snabbt, och väldigt många också. Typ sex stycken i vagnen och minst lika många utanför, de måste ha varit i alla fall tolv stycken på plats. Så de grep de här killarna och tog ut dem ur tåget, och började förhöra vittnena. Det visade sig att de hade haft ett jäkla lass med knark med sig, så det var ju en väldig tur att de började slåss och avslöjade sig själva. Idioter.

Vi blev förstås lite försenade, men inte mycket ändå med tanke på omständigheterna. Den stackars konduktörskan fick själv torka upp allt blod som hade skvätt på golvet och kladdats på väggarna. Sjukt spännande i alla fall!

Inga kommentarer: